Våre tjenester

Butikkavdeling

Vår båtutstyrsbutikk åpnet offisielt den 5. mai 2018 og har per. 16.02.2021 hele 4912 ulike varer på lager.

Vi skal gjøre vårt beste for at du skal kunne være på sjøen. Deretter blir det opp til deg om du skal være der sammen med dine venner, familie eller om det bare blir deg og fiskestanga.
Mottak av vrakbåter
(NB! Vi har mottak av vrakbåter i perioden 01.03 til 01.10.
Skjema må skrives ut, tas med til oss og være ferdig utfylt av deg på forhånd for at mottak skal godkjennes)

Båten skal være tømt for væsker (drivstoff, septik og olje) og annet avfall som ikke tilhører båten.

Når du skal levere båtvraket til oss skriver du ut skjemaet fra Miljødirektoratet sine sider og tar det med når du leverer båten, ferdig utfylt fra din side. Dette skjemaet trenger du slik at du kan få bekreftelse på innlevering. Når båten er levert kan du søke om vrakpant. Dette gjør du på Miljødirektorat sitt elektroniske søknadssenter. Vrakpanten er i 2017 satt til 1000 kr. Bekreftelsen fra mottaket skal være med når du søker om vrakpanten.

Våre leverandører

Mercury scaled

Mercury

Med kjerneverdier som integritet, kundefokus, bærekraft og et sterkt fokus på produktutvikling og engasjement blant ansatte er det ikke uten videre at Mercury Marine i dag er den største produsenten av fremdriftssystemer på båter. Motorene kjennetegnes gjennom pålitelighet, problemfri ytelse, overlegen kraft og dreiemoment, lavt utslipp og lavt drivstofforbruk. Uansett hva du måtte ønske deg innen Mercury sitt produktsortiment skal vi være behjelpelig som forhandler. Vi skaffer det meste, fra den største motoren, til den minste skrue.

Org Id21 Cipax

Cipax

Cipax har gjennom sin lange erfaring og nære samarbeid med ledende industri skaffet seg en lederposisjon innen rotasjonsstøping i Norden og Baltikum. Rotasjonsstøping er en metode som gjør det mulig å produsere alt fra enkle til svært kompliserte plastprodukter i ett stykke, herunder deres vel etablerte varemerke, Pioner. I tillegg står Cipax for produksjon av de hundrevis av flytepontonger som vi hvert år stolt leverer som et viktig element av våre flytebrygger.

pioner red logo

Pioner

Pioner-båtene er designet og produsert i Norge siden 1959. Nærmere 350.000 båter er solgt på verdensbasis siden den gang. Egenskaper som lite vedlikehold og lang levetid har gjort Pioner-båtene svært populære. Vi er stolte av å være forhandler. Om det er noe du ønsker, kontakt oss! «Det skal være praktisk og enkelt å eie en båt fra Pioner»

FLAK logo 1

Flak

FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Flak hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand og selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere/industri i hele Norge. Vi har et svært tett samarbeid med Flak og sammen gjør vi så godt vi kan for at du skal oppnå trivsel ombord. Vi skaffer hele sortimentet til Flak. Se utvalget her.