Våre samarbeidspartnere

Cipax har gjennom sin lange erfaring og nære samarbeid med ledende industri skaffet seg en lederposisjon innen rotasjonsstøping i Norden og Baltikum. Rotasjonsstøping er en metode som gjør det mulig å produsere alt fra enkle til svært kompliserte plastprodukter i ett stykke, herunder deres vel etablerte varemerke, Pioner. I tillegg står Cipax for produksjon av de hundrevis av flytepontonger som vi hvert år stolt leverer som et viktig element av våre flytebrygger.

Pioner-båtene er designet og produsert i Norge siden 1959. Nærmere 350.000 båter er solgt på verdensbasis siden den gang. Egenskaper som lite vedlikehold og lang levetid har gjort Pioner-båtene svært populære. Vi er stolte av å være forhandler. Om det er noe du ønsker, kontakt oss! «Det skal være praktisk og enkelt å eie en båt fra Pioner»

 

Med kjerneverdier som integritet, kundefokus, bærekraft og et sterkt fokus på produktutvikling og engasjement blant ansatte er det ikke uten videre at Mercury Marine i dag er den største produsenten av fremdriftssystemer på båter. Motorene kjennetegnes gjennom pålitelighet, problemfri ytelse, overlegen kraft og dreiemoment, lavt utslipp og lavt drivstofforbruk. Uansett hva du måtte ønske deg innen Mercury sitt produktsortiment skal vi være behjelpelig som forhandler. Vi skaffer det meste, fra den største motoren, til den minste skrue.

I samarbeid med TilhengerGruppen leverer vi hengere til de fleste formål. Kompetanse på høyt plan sikrer at tilhengerne yter høy kvalitet og brukervennlighet. Klargjøring og registrering ordner vi. Hvis du er interessert, ikke nøl med å kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne.

Du er hjertelig velkommen til oss for en hyggelig båt og bryggeprat