Våre tjenester

Butikkavdeling

Vår båtutstyrsbutikk åpnet offisielt den 5. mai 2018 og har per. 16.02.2021 hele 4912 ulike varer på lager.

Enten du står der uten å få start på motoren, trenger nye fendere til båten eller rett og slett bare har behov for en ny nøkkelring skal vi være tilgjengelig.

Vi skal gjøre vårt beste for at du skal kunne være på sjøen. Deretter blir det opp til deg om du skal være der sammen med dine venner, familie eller om det bare blir deg og fiskestanga.

Verkstedavdeling

Som autorisert Mercuryforhandler hjelper vi deg med å finne den beste Mercury-motoren og systemet for båten din, slik at du raskt kan komme deg på vannet.

La oss sammen ta avgjørelser og finne ut hvilke komponenter du skal kjøpe, og stol på våre Mercury-trente teknikere for å gi båten din den beste ytelsen.

Vi tar også på oss jobber i forbindelse med gelcoatskader, polering, vinterkonservering, securmark og reparasjoner generelt.

Mottak av vrakbåter


(NB! Vi har mottak av vrakbåter i perioden 01.03 til 01.11)

Kasserte fritidsbåter kan inneholde deler som kan skade miljøet. I tillegg kan det være farlige stoffer i båten, for eksempel fra bunnstoff i skrog. De fleste fritidsbåter i Norge er laget av komposittmaterialer. Dumping av slike båter i havet vil føre til nedbrytning som over tid fører til mikroplast i havet. Ved å samle inn og behandle båter som skal kasseres, hindrer vi at mennesker og natur eksponeres for farlige miljøgifter og mikroplast fra båter som hensettes. I tillegg vil materialgjenvinning og energiutnyttelse av båtene gi reduserte klimagassutslipp og andre positive miljøeffekter.

Les mer her

Fremgangsmåte:
Når du skal levere båtvraket til et mottak skriver du ut skjemaet fra Miljødirektoratet sine sider og tar det med når du leverer båten. Dette skjemaet trenger du slik at du kan få bekreftelse på innlevering fra mottaket.
Når båten er levert kan du søke om vrakpant. Dette gjør du på Miljødirektorat sitt elektroniske søknadssenter. Vrakpanten er i 2017 satt til 1000 kr. Bekreftelsen fra mottaket skal være med når du søker om vrakpanten.