Brygger og bryggeanlegg

Småbåthavner har et bredt utvalg av brygger og bryggeanlegg. Vi leverer brygger i alle størrelser, til alle formål og har hatt egenproduksjon av brygger og bryggeanlegg siden 1962. Av den grunn har vi Norges lengste sammenhengende erfaringsgrunnlag på bryggeanlegg for småbåter.

Kvalitetskrav

Vi forsikrer oss om å alltid være godt innenfor våre krav til holdbarhet og kvalitet. Ettersom vi har en kort avstand fra tegnebord til produksjon tilbyr vi kort leveringstid og mulighet for individuell tilpasning. Et tett samarbeid mellom oss som produsent og deg som kunde vil gi et produkt du kan regne med i mange år fremover.

Vi tilbyr i dag tre hovedtyper brygger:

  • Betongbrygger / bølgedempere
  • Brygger med galvanisert stålramme
  • Brygger med treramme for mer skjermet beliggenhet

Hva sier våre kunder?

Vi sender en epost til havnesjef Arnt Maurset i Fredrikstad Motorbåtforening og spør om en tilbakemelding på samarbeidet så langt. Telefonen ringer kort tid etterpå:

«Hehe, skriv hva du vil, Simen. Jeg kan ikke lovprise Småbåthavner nok.
Vi har hatt et førsteklasses samarbeid fra A til Å. Montører med et smil om munnen, selv med henda i isvann den 21. desember,
produkter som topper skalaen og en salgsstab du rett og slett blir kamerat med.»

Arnt Maurset
Fredrikstad Motorbåtforening

Bryggeanlegg tilpasset ditt behov

Det hele starter med din idé. Selv om den er god, er likevel, første skritt å sjekke om den lar seg gjennomføre. Samtidig er det viktig for oss å finne riktig brygge til hvert prosjekt. Derfor gjør vi gode forundersøkelser for å finne ut hvilken type som passer best.

Videre har bølger fra vind og båttrafikk, vannstrømning og vindforhold en viktig rolle for valg av bryggetype og dimensjonering av forankring. Fordi vi har et bredt utvalg produkter, et sterkt kundefokus og en bransjeledende erfaring ønsker vi å levere det perfekte bryggeanlegg som skal holde i mange år fremover.

Priser på bryggeanlegg

Priser på større henvendelser tas alltid på forespørsel, deretter kalkuleres og våre veiledende priser ses bort ifra. Du kan imidlertid se alle våre veiledende priser ved å navigere deg frem under «Produkter» i toppmenyen.