Småbåthavner AS er en av Norges ledende produsenter av bryggeanlegg. Vi startet med bryggeproduksjon tidlig på 60-tallet og er dermed også Norges eldste leverandør med 60 år i bransjen.

Vi har i hele denne perioden hatt fokus på kundens behov, solide produkter og god oppfølging i alle ledd. Med høy arbeidsmoral og fokus på trivsel, miljø og gode produkter oppnår vi høy verdiskapning. Det skaper trygghet for oss og for våre kunder i årene som kommer.

Tusenvis av fornøyde kunder over hele landet nyter godt av produkter av høy kvalitet og med lang levetid. Våre kunder er alt fra hyttefolk med behov for badebrygge til større båtforeninger, kommuner, profesjonelle marinaer og hytte- og boligprosjekter ved sjøen. Vi nyter stor tillit i markedet, en tilitt vi også i fremtiden skal vise oss verdig! Småbåthavner AS skal være et trygt valg også i årene som kommer.

Vi i Småbåthavner AS holder til på Tronbøl S Industrifelt sør for Skarnes i Hedmark. Kom gjerne og besøk oss og presenter dine bryggeønsker. Vi besøker gjerne deres anleggsområde for å hjelpe til med å legge til rette for våre bryggeløsninger. Nærmere informasjon om produkter og priser fås ved å ta kontakt med oss i arbeidstiden, mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00.

Rune Strandhaug
Daglig leder
tlf: 918 49 459
mail: rune@smabathavner.no
Erik Mobrenna
Salgsansvarlig
tlf: 916 64 333
mail: erik@smabathavner.no
Monica Gysler
Salg/regnskap
tlf: 980 52 845
mail: monica@smabathavner.no

Simen Strandhaug
tlf: 917 99 107
mail: simen@smabathavner.no

Kontakt oss

Kontaktinfo:

Telefon: 62 96 49 04
E-post: post@smabathavner.no
Post- og besøksadr.: Disenåvegen 47
2100 Skarnes