Kontakt oss

I dag holder vi til på Tronbøl S Industrifelt sør for Skarnes, en snau time unna hovedstaden. Kom gjerne og besøk oss og presenter dine bryggeønsker. Vi besøker gjerne deres anleggsområde for å hjelpe til med å legge til rette for våre bryggeløsninger. Nærmere informasjon om produkter og priser fås ved å ta kontakt med oss i arbeidstiden.

Åpningstider

Mandag til fredag kl. 08:00 – 16:00

+4762964904

post@smabathavner.no

Småbåthavner AS
982 953 235 MVA
Disenåvegen 47
2100 Skarnes

Våre ansatte

Rune Strandhaug

Daglig leder

Erik Mobrenna

Salgsansvarlig

Fredrik Støvind

Salgsansvarlig

Monica Gysler

Økonomiansvarlig / Salgsassistent

Even Strandhaug

Salgsassistent

Simen Strandhaug

Markedsansvarlig / Web

Ole Petter Vik

Montør / lager

Erik Johnsrud

Montør / lager

Andreas Gusterudmoen

Montør / lager

Per Andersson

Montør / lager

Bryggeprodusent

Om oss

Vi startet i Bjørvika tidlig på 60-tallet, noe som gir oss Norges lengste erfaringsgrunnlag på brygger og havneanlegg for småbåter. Gjennom årene har vi utviklet oss til å bli en totalleverandør av brygger og tilleggsutstyr. Våre løsninger er i stor grad egenutviklet.

Kort avstand fra tegnebord til produksjonslokaler gir kortere leveringstid og mulighet for individuell tilpasning. Kontinuerlig forskning og evaluering har bidratt til en stabil forbedringskurve helt siden oppstarten. Våre kunder er alt fra en båteier som ønsker en ekstra bryggefender, hyttefolk med behov for en badebrygge til større båtforeninger, kommuner og profesjonelle marinaer.

Vi får gode skussmål for vår oppfølging og service, og vi setter stor pris på å kjenne våre kunder godt gjennom langvarige samarbeid.