Landganger

En brygge er i bevegelse hvert sekund, hver dag gjennom hele året og våre landganger skal kunne følge disse bevegelsene. Landgangene er i likhet med utriggerne og stålrammene på våre stålbrygger galvanisert og helsveist. Fordi alle våre produkter er konstruert på en sånn måte kan de kategoriseres som en enkel enhet uten for mange løse komponenter. Dette er en viktig faktor for lang holdbarhet. Vi har kundeforhold fra 70-tallet hvor du fortsatt finner orginalutstyret den dag i dag. Se noen av våre referanser.

Varianter:

  1. Trelandganger
  2. Stållandganger med tredekke
  3. Stållandganger med strekkmetalldekke
Verket

Trelandganger

Våre trelandganger består av ramme og dekke montert sammen av trykkimpregnert trevirke. Vi tilbyr solide festebeslag til alt fra tre til betongplattformer. Leveres komplett med landfestebeslag. Rekkverk på en eller begge sider som tilbehør. Standard lengde: 4,5 m. Andre lengder på forespørsel.

Landganger

Stål-landganger m/tredekke

I likhet med våre stål-/plastbrygger, er også stållandgangene basert på samme prinsipp. Helsveist og galvanisert stålramme samt dekke i rillet trykkimpregnert furu. Leveres i lengder fra 6 til 12 meter inklusiv landgangshjul og landfestebeslag. Rekkverk er standard fra 8 til 12 meter. Landgangshjul i nylon med lager for lenger holdbarhet og minimalt støynivå ved bevegelser.

Landganger

Stål-landganger m/strekkmetalldekke

Kraftig stålkonstruksjon med solide varmforzinkede stålprofiler og gangdekke av sklisikkert strekkmetall. Produktet leveres i lengder fra 6 til 12 meter inklusiv landgangshjul og landfestebeslag. Rekkverk er standard på alle lenger. Landgangshjul i nylon med lager for lenger holdbarhet og minimalt støynivå ved bevegelser.

Landganger

Priser?

Alle våre standardprodukter og veiledende priser kan letes frem under «Produkter» i toppmenyen. Vi lagerfører alt av deler og tilbehør til våre produkter så du enkelt kan få orden på din brygge. Husk: Priser på større henvendelser tas alltid på forespørsel, kalkuleres og våre veiledende priser ses bort ifra.