Oversikt

Følgende retur og refusjonserklæring gjelder varer og tjenester som bestilles av Småbåthavner via. vår nettbutikk: smabathavner.no. Hvis 30 dager har passert siden mottatt ordre faller ønske om retur og refusjon utenom. For å få godkjent retur og refusjon må produktene være ubrukt og i samme standard som når du mottok dem. De må også returneres i originalemballasje hvis dette foreligger. Det er ikke mulig å få gjennomført en ordre via. smabathavner.no uten at våre salgs- og leveringsbetingelser godkjennes. For at vi skal kunne fullføre en retur og refusjon kreves bevis for at kjøp foreligger. Hvis du har kjøpt en vare fra oss som vi kun forhandler, men ikke produserer selv, vennligst IKKE send dette direkte til produsenten med mindre annet er avtalt.

Det er enkelte situasjoner hvor kun delvis refusjon foreligger:

Produkter hvor det er åpenbare tegn til at har blitt brukt
Produkter med emballasje som har blitt åpnet
Et hvert produkt som ikke er i original standard, er skadet eller mangler deler som av årsaker annet en oss.
Produkter som er returnert mer en 30 dager etter mottatt.

Tilbakebetaling

Så snart din retur er mottatt vil vi inspisere og gi deg tilbakemelding på mottatt vare og om returen er godkjent/ikke godkjent. Hvis det er godkjent vil returbeløpet bli tilbakeført til din konto snarest.

For sen eller tapt tilbakebetaling
Hvis du ikke har mottatt tilbakebetaling ennå, sjekk kontoen en gang til før du kontakter oss.
Deretter kontakt din bank, det kan ta noen virkedager før beløpet dukker opp på din konto.
Hvis du har gjort alt dette, men fortsatt ikke mottatt din refusjon, vennligst kontakt oss på post@smabathavner.no

Varer på salg

Varer på tilbud refunderes ikke. Varer som er rabattert i henhold til en kupong som gjelder hele produktspekteret på nettsiden refunderes på vanlig måte.

Returskjema

For at retur skal godkjennes skal det foreligge et returskjema. Du kan fylle ut elektronisk returskjema nedenfor. Skjema for retur må alltid sendes til oss FØR vi godkjenner refusjon. Du kan velge å returnere varen før vi har tatt kontakt med deg, men det gjøres på eget ansvar.

 

Returer

Du er selv ansvarlig for å betale frakt på returvarer. Når vi har mottatt og behandlet din søknad om retur vil fraktkostnaden trekkes fra summen som refunderes. Frakt er ikke-refunderbart. Avhengig av hvor du bor kan tiden det tar å sende sende nytt produkt variere. Hvis du skal returnere dyrere varer bør du vurdere å bruke en sporbar transporttjeneste og eventuelt kjøpe transportforsikring. Vi garanterer ikke at vi mottar din retur.

 

Andre spørsmål?

Kontakt oss på post@smabathavner.no. Takk for at du er kunde hos oss :)

 

Veiledning

  1. Send inn elektronisk returskjema. Alle felter må fylles ut.
  2. Vent på svar fra oss
  3. Returner ordren og merk den tydelig med ordrenummeret. Ordrenummeret har du fått på epost ved bestilling. Du finner også ordren din ved å logge inn her: https://smabathavner.no/min-konto/orders/
    Alternativt kan du spørre oss!

 

 

Returskjema

Hvorfor vil du returnere varen(e)?

Trenger du veiledning?

Ta kontakt så hjelper vi deg

62 96 49 04

post@smabathavner.no

Disenåvegen 47
2100 Skarnes