Er du klar for vinteren?

av | aug 29, 2022

Flytebrygge

Høsten er gjerne en litt vemodig periode hvor mange av oss båtfolk får nok å gjøre. Den siste båtturen, opptak av båter og vinterkonservering. Høsten er også en periode hvor man får nok av tid til planlegging. Det at du planlegger tidlig gjør at vi også kan planlegge tidlig. Bransjen har sett utfordringer i form av stålmangel og regelmessige prisøkninger. Selv om vi har klart oss greit er det likevel lurt å tenke på neste sesong allerede nå for å sikre en problemfri levering i 2023.

Ta gjerne en runde på brygga

Sjekk følgende:

  • Skader som følge av kollisjon
  • Brytningskader på utriggere
  • Skader i galvaniseringen
  • Kontroller redningsstiger

En grundigere gjennomgang kan være lurt på våren, når isen har gått. Regelmessig oppfølging og vedlikehold har sikret at våre eldste bryggeanlegg har passert en alder av 50 år. Du finner FDV-dokumentasjon for våre produkter under Infosenteret.

Ha gode rutiner

Vi anbefaler deg å ha gode forvaltning, drift og vedlikeholdsrutiner på anlegget, enten i egen regi, eller fra din leverandør. Gode rutiner er på sikt kostnadsbesparende og anlegget blir mer appellerende til potensielle leietakere. Kan du dokumentere gode rutiner stiller du også sterkere ved forhandling av havneforsikring hos forsikringsselskapet.

Sjekk festebeslag til utriggere.

Visuell sjekk etter skader i form av kollisjon, brytninger o.lign. Sjekk også skråavstiver på utrigger/fortøyningsbom.

Sjekk skader på treverk

Sjekk skader på galvanisert stål

Små skader i galvanisert stål kan enkelt repareres. Ved større skader ber vi deg kontakte oss.

Planlegg neste sesong nå, bestill på nett og få 5% nettordrerabatt

Bruk kupongkode høst2022 i handlekurven. Gyldig til 1 des. 2022. Alle våre standardprodukter finnes i toppmenyen under “Produkter”

Flere nyheter?

Meld deg på og motta epost fra oss med nyheter, unike rabattkuponger, viktig info m.m. Du kan når som helst melde deg av via. en av epostene eller ved å kontakte oss.