T-skinner

av | jan 27, 2022

t-skinne

T-skinner er en effektiv løsning for å enkelt montere våre utriggere til kaikanter, tredragere og lignende. Disse er basert på samme prinsipp som den langsgående skinnen på våre stål/plast – stål/betongbrygger. Fordelen er en 100% trinnløs regulering av plassbredden til båtene. Spesielt lønnsomt hvis du planlegger å leie ut plasser eller driver en forening med mulighet for ekstra plasser ved kaikanten.

tmp compressed 2022 01 27 143415

Bilde viser en t-skinne (t-profil) med påmontert t-skinnebeslag. De er galvaniserte for lang levetid og leveres i både H og T profil i 6 meters lengder. T-skinne er alltid ferdig montert, fastsveist direkte til rammeverket på våre stål/plast og stål/betongbrygger.

Stavanger kommunale gjestehavn2

Strekkmetallutriggere levert med t-skinnebeslag festet til T-skinne, boltet fast til land. Enkel og trinnløs regulering av plassbredden i gjestehavna.

Inkludert i prisen

Ved kjøp av utriggere/fortøyningsbommer er valgfritt festebeslag inkludert i prisen. Dette gjelder også boltene som fester beslaget til utriggeren. Når du kjøper en utrigger med t-skinnebeslag fra oss er den komplett, klar til montering på løsninger med t-skinne.

NB! Trenger du mer informasjon om hvilke beslag som passer til hva bør du lese «Guide for festebeslag«. Den inneholder informasjon om montering og bruksområder for alle våre festebeslag.