T-skinner

av | jan 27, 2022

t-skinne

Effektiv løsning

 

T-skinner er en effektiv løsning for å enkelt montere våre utriggere til kaikanter, tredragere og lignende. Disse er basert på samme prinsipp som den langsgående skinnen på våre stål/plast – stål/betongbrygger. Fordelen er en 100% trinnløs regulering av plassbredden til båtene. Spesielt lønnsomt hvis du planlegger å leie ut plasser eller driver en forening med mulighet for ekstra plasser ved kaikanten.

 

 

Bilde viser en t-skinne (t-profil) med påmontert t-skinnebeslag. De er galvaniserte for lang levetid og leveres i både H og T profil i 6 meters lengder. T-skinne er alltid ferdig montert, fastsveist direkte til rammeverket på våre stål/plast og stål/betongbrygger.

 

 

Inkludert i prisen

 

Ved kjøp av utriggere/fortøyningsbommer er valgfritt festebeslag inkludert i prisen. Dette gjelder også boltene som fester beslaget til utriggeren. Når du kjøper en utrigger med t-skinnebeslag fra oss er den komplett, klar til montering på løsninger med t-skinne.

 

 

Flere nyheter?

Meld deg på og motta epost fra oss med nyheter, unike rabattkuponger, viktig info m.m. Du kan når som helst melde deg av via. en av epostene eller ved å kontakte oss.