Utriggere

Flere tusen båtplasser er utstyrt med utriggere fra Småbåthavner. Bruk av våre utriggere innebærer et fleksibelt og brukervennlig system med sikker fortøyning for båtene. Utriggerene er helsveisede og galvaniserte hvilket gir lengre levetid og mindre vedlikehold. Alle utriggerene er utstyrt med rotasjonsstøpte pontonger i polyetylenplast kompakt fylt med ekspandert polystyrene. Pontongene er i Veritas©-godkjent kvalitet og slagtestet ved -25 grader C. Utriggerene leveres også som avslutningsutriggere.

 

  • Kraftige konstruksjoner
  • Alle typer beslag for innfestning
  • Varmgalvanisert = lang levetid
  • Mulighet for trinnløs justering
  • Synkefrie, slagtestede pontonger
  • Leveres også med gangdekke i kryss, enten strekkmetall eller trevirke
Utriggere

Fortøyningsbommer

Våre utriggere gir et meget brukervennlig og fleksibelt system som skaper trygghet for båt og båteier. Skråavstivere og arm er basert på hulprofiler. Alle stålprofiler er helsveist og galvanisert. Enden på fortøyningsbommen utstyres med solid plastbelagt og buet endefender for å skåne båten best mulig. Mange av våre kunder ønsker også ekstra sikkerhet når de skal entre båtplassen. Vi tilbyr et bredt utvalg fendring.

20 100

Gangbar utriggere med tredekke

Brukervennlighet og spesielt robusthet har vært utgangspunktet for våre gangbare utriggere. Trelemmen er boltet gjennomgående til beslag som videre låses til en langsgående, helsveist og galvanisert stålprofil. En meget solid og slitesterk løsning. Utseendet skaper en fin og nøytral match med alle våre bryggeprodukter. Bæreevne og oppdrift er tilpasset slik at alle våre utriggere og brygger har tilnærmet identisk fribord. Våre gangbare utriggere passer til alle våre bryggetyper, og har tre fortøyningspunkter på hver side.

Utriggere

Gangbar utriggere med strekkmetall

Strekkmetallutriggere har en overlegen styrke, er sklisikre og ikke overraskende mye brukt mye i fiskeri- og havbruksnæring. En kraftig stålkonstruksjon med to hulprofiler i arm, kombinert med tversgående avstivere samt sklisikkert gangdekke, gjør at produktet egnes godt til helårsbruk. Gangdekket består av strekkmetall, fastsveiset direkte til rammeverket. Kraftig konstruksjon, lang levetid. Produktet er helsveist og galvanisert. Mer eller mindre en enkel komponent. Unntaket er pontongene som boltes fast via. markedets kanskje seigeste og solide løsning. En strekkmetallutrigger er et trygt valg om anlegget er utsatt for tøffe prøvelser.

Utriggere

Priser?

Alle våre standardprodukter og veiledende priser kan letes frem under «Produkter» i toppmenyen. Vi lagerfører alt av deler og tilbehør til våre produkter så du enkelt kan få orden på din brygge. Husk: Priser på større henvendelser tas alltid på forespørsel, kalkuleres og våre veiledende priser ses bort ifra.