Flytebrygger

Småbåthavner har et bredt utvalg av flytebrygger og bryggeanlegg. Vi leverer flytebrygger i alle størrelser og til alle formål, spesielt utviklet for de belastninger og den miljøpåvirkning en brygge skal måtte tåle i det norske klimaet. Enten det er kunder med behov for ei badebrygge til hytta, solide stålbrygger til småbåtanlegget eller kraftige bølgedempere og betongbrygger er vi behjelpelige.

Les merKontakt oss

Sikre flytebrygger siden 1962

Småbåthavner har hatt egenproduksjon av flytebrygger siden 1962. Dette gir oss Norges lengste sammenhengende erfaringsgrunnlag på flytebrygger og havneanlegg for småbåter.
Dette alene gjør oss til en foretrukken rådgiver for mange.

Krav og holdbarhet på flytebrygger

Holdbarhet og kvalitet er alltid i fokus. Helt siden oppstarten har vi forsket og utviklet våre produkter basert på stadig bedre tekniske løsninger. Vi samarbeider også med eksterne forskere og utviklere av blant annet plast, betong og stål for å sikre oss kvalitetsprodukter og fornøyde kunder over hele landet. Et tett samarbeid mellom oss som produsent og deg som kunde gir flytebrygger du kan regne med i mange år fremover.

Les mer om alle våre flytebrygger her

Fornøyde kunder

Tusenvis av fornøyde kunder over hele landet nyter godt av produkter av høy kvalitet og med lang levetid. Våre kunder er alt fra hyttefolk med behov for badebrygge til større båtforeninger, kommuner, profesjonelle marinaer og hytte- og boligprosjekter ved sjøen. Vi nyter stor tillit i markedet, en tilitt vi også i fremtiden skal vise oss verdig! Småbåthavner AS skal være et trygt valg også i årene som kommer.

«De første bryggene ligger her fortsatt – 50 år etter. Det sier selvfølgelig alt om kvaliteten på bryggene»

Gro Hamre

Daglig Leder, Stavanger Motorbåtforening

«Småbåthavner har et profesjonelt mannskap og de beste bryggene. Er løsningsorienterte og har et godt øre for kundens ønsker»

Jarle Mathiassen

Formann, Ullern Båtforening

Kontakt oss

Småbåthavner holder til på Tronbøl S Industrifelt sør for Skarnes i Hedmark, en snau time unna hovedstaden. Kom gjerne og besøk oss og presenter dine bryggeønsker. Vi besøker gjerne deres anleggsområde for å hjelpe til med å legge til rette for våre bryggeløsninger. Nærmere informasjon om produkter og priser fås ved å ta kontakt med oss i arbeidstiden, mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00.

Flytebrygge