Flytebrygger

Småbåthavner har et bredt utvalg av flytebrygger og bryggeanlegg. Vi leverer flytebrygger i alle størrelser og til alle formål, spesielt utviklet for de belastninger og den miljøpåvirkning en brygge skal måtte tåle i det norske klimaet. Enten det er kunder med behov for ei badebrygge til hytta, stålbrygger og betongbrygger til småbåtanlegget eller kraftige bølgedempere er vi behjelpelige.

Egenproduksjon av flytebrygger

Vi har hatt egenproduksjon av flytebrygger siden 1962 noe som gir oss Norges lengste sammenhengende erfaringsgrunnlag på flytebrygger og havneanlegg for småbåter. Dette alene gjør oss til en foretrukken rådgiver for mange.

Krav og holdbarhet på flytebrygger

Vi forsikrer oss alltid om å være godt innenfor våre krav til holdbarhet og kvalitet. Vi har helt siden oppstarten forsket og utviklet våre produkter basert på stadig bedre tekniske løsninger. Vi samarbeider også med eksterne forskere og utviklere av blant annet plast, betong og stål for å sikre oss kvalitetsprodukter og fornøyde kunder over hele landet. Et tett samarbeid mellom oss som produsent og deg som kunde gir produkter du kan regne med i mange år fremover.

Les mer om alle våre flytebrygger her

Flytebrygger
Flytebrygge fra Rondvatnet levert av Småbåthavner AS

Fornøyde kunder

Tusenvis av fornøyde kunder over hele landet nyter godt av produkter av høy kvalitet og med lang levetid. Våre kunder er alt fra hyttefolk med behov for badebrygge til større båtforeninger, kommuner, profesjonelle marinaer og hytte- og boligprosjekter ved sjøen. Vi nyter stor tillit i markedet, en tilitt vi også i fremtiden skal vise oss verdig! Småbåthavner AS skal være et trygt valg også i årene som kommer.

Vi  i Småbåthavner AS holder til på Tronbøl S Industrifelt sør for Skarnes i Hedmark. Kom gjerne og besøk oss og presenter dine bryggeønsker. Vi besøker gjerne deres anleggsområde for å hjelpe til med å legge til rette for våre bryggeløsninger. Nærmere informasjon om produkter og priser fås ved å ta kontakt med oss i arbeidstiden, mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00.